Despre noi

…cate ceva despre noi

Prezentare si structura

Asociatia Centrul de Ingrijire si Asistenta ,, Acoperamantul Maicii Domnului” deruleaza un proiect privind ingrijirea persoanelor varstnice in Caminul de Batrani Turda, situat in comunitate, in imediata apropiere a unui mijloc de transport in comun, a pietei precum si a unor supermarket-uri.

Centrul dispune de un numar de 44 de camere, cu doua sau trei locuri, prevazute cu bai personale sau bai comune. Accesul la etaje se face cu ajutorul liftului.

Personal

Pentru fiecare sector de activitate personalul este calificat corespunzator, astfel avem medici, nutritionist, psiholog, asistente medicale, asistenta sociala, kinetoterapeut, infirmiere, bucatarese.

Pentru o batraneste linistita

Mediu placut, intim

Bai personale sau bai comune
Lift
Imediata apropiere a unui mijloc de transport in comun, a pietei si supermarketurilor
Parc cu bancute
Ingrijire medicala, psiholog, nutritionist
Alimentatie sanatoasa
Biserica

Liniste si echilibru

Fiecare dormitor este amenajat cu paturi, noptiere, televizor, scaune, dulap pentru pastrarea hainelor si dispune de lumina naturala si artificiala, calorifere pentru incalzire si geamuri pentru aerisire.

Centrul are in incinta un cabinet medical dotat corespunzator cu medicatie curenta si de urgenta, pat, stetoscop, tensiometru, glucometru, detine si un spatiu special de realizare a terapiilor de recuperare, unde kinetoterapeutul realizeaza aceste activitati.

Exista bucatarie proprie, dotata cu frigidere, masina de spalat vase, instalatii profesionale de gatit, sala de mese unde se servesc 3 mese pe zi si 2 gustari pentru persoanele cu o alimentatie dietetica.

Centrul dispune de o spalatorie si calcatorie unde sunt igienizate si spalate lenjeria beneficiarilor, precum si materialele de cazarmament.

Exista in spatiu exterior un parc, dotat cu bancute si amenajat astfel incat sa asigure conditii de recreere a beneficiarilor, iar la subsolul cladirii este o capela unde se oficiaza slujbe religioase in fiecare duminica.

Hai sa discutam